Ponuda-proizvodi i usluge

Čelična traka od koje su napravljene tračne testere predstavlja manje nego jedan procenat (1 %) troškova pilane, ali imaju važan uticaj na profitabilnost cijele firme. Upravo zbog toga veoma je važno da su testere napravljene od čelika koji garantuje minimalno održavanje i što duži neprekidni rad. Uddeholm čelik odlikuje visoka zatezna čvrstoća, može da izdrži veći pritisak oštrice, što osigurava ravan rez i manje otpada.

Testeru od Uddeholm čelika je moguće upotrebljavati do dvije smjene bez dodatnog zatezanja. Ukratko, ako izaberete Uddeholm traku za izradu tračne testere, u isto vrijeme birate i najveću produktivnost i profitabilnost. Sami ćete se uvjeriti da je Uddeholm testera najbolja na planeti.


 
 

Nudimo veliki izbor cirkularnih testera za rezanje drveta, testera za formatizere i prateće predrezače, testera za rezanje aluminijum i pvc profila, ubodnih testera poznate Italijanske firme CMT.

Takođe, u ponudi imamo i razne vrste i dimenznije CMT glodala za ručni frezer kao i stoni frezer.

Proizvodnju obavljamo u sopstvenom poslovno-proizvodnom objektu veličine 850m2, gdje je smješten veliki broj mašina potrebnih za pomenutu proizvodnju.

Sve tračne testere pripremamo i izrađujemo na Vollmer-ovim mašinama.


Osim proizvodnje vršimo i servisiranje svih pomenutih vrsta testera. Posebno izdvajamo oštrenje cirkularnih vidijum testera koje obavljamo na CNC mašinama.

Print
Print
Print
Print
Print
Print

Uz pomenute proizvode i usluge nudimo i parkovske klupe , u boji drveta po želji kupca.

klupe_1
klupe_2
klupe_3
klupe_4
klupe_5
klupe_6
IMG-bf03a937cd210c1af914fa0061777503-V_resized
IMG-0ab9e91d8aa54b1479b78360ecb77a47-V_resized